Site menu
News topics
Yeni Xəbərlər [338]
Azərbaycan [58]
Siyasət [72]
Maraqli və Lazımlı [43]
Şəkillər [137]
Musiqi [58]
Videolar [4]
Məşhurlar [147]
Sevgi [35]
Yumor [8]
Texnalogiya/Internet/Mobil dünya [60]
Avto dünya [20]
Qadın dünyasi [29]
Tibb-Təbabət/Münəccim [38]
Spor-idman [72]
Ordan-burdan [254]
Login form
News calendar
Search
Site friends
Tag Board
Our poll
Forum Yenidən İstifadəyə verilsinmi ?
1. Bəli
2. Xeyr
Tam səslər: 23


Cəmi online: 1
Qonaq: 1
İstifadəçi: 0

Bazar günü, 2024-04-28, 21.15MainRegistrationLogin
Qeribler.com
Welcome Qonaq | RSS
Main » 2008 » Avqust » 15 » Qadınlar haqqında bir neçə söz
Qadınlar haqqında bir neçə söz
16.35


Bir qadın seni ferqli sandı ve sen de bu veziyyetin ferqli olduğunu hiss etdin. Veziyyet heç de ferqli olmadığı kimi münasibetleri de onun başlatma faizi o qeder zifdir. Cemiyyet her veziyyetde qadının kitabıdır. Ve cemiyyet bir qadının sevgi elan etmesine heç de yaxşı baxmır. Qadın üçün cemiyyet ferqli bir insandan daha vacibdir. Bunu unutmayın.


Eger başqa biri ile sevgilidirse mütleq ona oğlanın işe yaramaz olduğunu, onun tipi olmadığını, yanlış seçim etdiyini deyin

Qadınların hissleri yoxdur ve düşünceleri vacib deyilmiş hetta yoxmuş kimi davranmaq en yaxşıdır. Onlar bu halı “mene qadın kimi davranır” deye düşünecekler

Zerre qeder qürürun yoxmuş kimi davran. İdman et, yaxşı geyin, populyar ol. Bütün bunlar bir qadın üçün senin ne derecede qadın düşkünü ve tez ele keçirilmeyen biri olduğunu gösterir.

Bir çox qadını sevsen bele her bir qadın yalnız onu sevdiyini sanır.

Bütün qadınları cazibedar hesab edersense, onlar da seni cazibedar hesab ederler. Eger diger qadınlar seni vacib hesab etmirlerse, o zaman o da seni vacib hesab etmez.

Qadınlarla birlikde olduğun vaxt onları tehqir et ve ne etdiyini bilirmiş kimi davran. Paltarının sade lakin saçlarının ela göründüyünü söyle. Ona zamanla doğru geyinmeyi ve öpüşmeyi öyredeceyini de.

Artıq redd edilmeyin o qeder de mühüm şey olmadığnı qebul et. Bir qadın sene yox dediyinde bunun, hemin an esen küleyin doğru yöne deyil, ters yöne esmesinden ferqli bir şey deyil.

Redd edilmekden qorxsan qadınların özlerinin qerar vermesine sebeb olarsan. Bu da seni onların gözünden salmış olar.

Qadınların bildiyi qederi ile kelimeler, sevgi ve xeyanet üçündür. Buna göre de esla bir qadından seni öpe bilerem deye soruşma. Ona diqqetle qulaq as lakin dediyi heç neye inanma.
Category: Qadın dünyasi | Views: 1263 | Added by: Vuska | Rating: 0.0/0
Total comments: 6
2009-06-25
6. FERID (FERID) [Giriş ]

heqiqeten bu dediklerini eleyende super olacaq dostum biggrin ama zerif cinsi incitmekden qoxmusaan????

2009-01-30
5. Ellada (omide23) [Giriş ]

Qadinlar olmasa dunya bilirsiz nece goruner???????????? Rengsiz,menasiz,darixdirici ve saire. Yeri gelmishken qadinlar kishilerden menevi cehetden ve dozumde choooooooooooooooooox gucludurler. Unutmayin ki, kishini kishi eden qadindi vessalam

2008-11-30
4. Sevinc (SevaSeva) [Giriş ]

aaaaa bilirsenmi hec bir qadin senin bu dediklerine layiq deyil. kishiler ozunu nese sanir amma dunyanin aciz mexluqlaridir eslinde. hec bir qadin aqilsiz deyil. sen dediyinin eksine qadinlar kisilere bele davranmalidirlar. hec bir kishi yaxsi reftara layiq deyil.

2008-08-21
3. love_respect (love_respect) [Giriş ]

tipa qadinla manipulirivat edirsizde.ama yadinizda saxlayinki hec bir qadin aqilsiz deyil wink neye ne zaman yox ya da he deyeceyini yaxshi bilir smile siz oz haliniza yanin ay kishiler wink

2008-08-16
2. Strange (Strange) [Giriş ]

bu qedermi qadina nifret edirsen?

2008-08-15
1. Leyla (Balaska) [Giriş ]

qeseng sozlerdir smile

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Copyright MyCorp © 2024