Site menu
News topics
Yeni Xəbərlər [338]
Azərbaycan [58]
Siyasət [72]
Maraqli və Lazımlı [43]
Şəkillər [137]
Musiqi [58]
Videolar [4]
Məşhurlar [147]
Sevgi [35]
Yumor [8]
Texnalogiya/Internet/Mobil dünya [60]
Avto dünya [20]
Qadın dünyasi [29]
Tibb-Təbabət/Münəccim [38]
Spor-idman [72]
Ordan-burdan [254]
Login form
News calendar
Search
Site friends
Tag Board
Our poll
Forum Yenidən İstifadəyə verilsinmi ?
1. Bəli
2. Xeyr
Tam səslər: 23


Cəmi online: 1
Qonaq: 1
İstifadəçi: 0

Cümə, 2024-05-03, 10.55MainRegistrationLogin
Qeribler.com
Welcome Qonaq | RSS
Main » 2008 » Aprel » 5 » Song: 'Galatasaray'da kendimi köyümde hissettim'
Song: 'Galatasaray'da kendimi köyümde hissettim'
18.20

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song, sezon sonunda kulüple olan sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, Sarı-Kırmızılı kulüpte kalmak istediğini söyledi.Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinin nisan sayısında röportajı yayınlanan Song, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Sözleşmesinin sezon sonunda biteceği ve Rus ligi takımlarından Spartak Moskova'dan ciddi transfer teklifi aldığı hatırlatılan Song, Galatasaray'da kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya, “Kulüp isterse ben de isterim tabii. Benim temel isteğim Galatasaray'da kalmak.” cevabını verdi.
Galatasaray'da 4 yıl boyunca görev yapan Kamerunlu futbolcu, burada kendisini köyünde gibi hissettiğini söyledi. Song, şunları kaydetti: “Galatasaray, dört yıl boyunca oynadığım ya da bana dört yıl boyunca tahammül eden ikinci takım. Bu benim için çok önemli. En başından itibaren Galatasaray'a uyumum o kadar kolay oldu, insanlar bana o kadar büyük bir sevgi gösterdi ki, deyim yerindeyse kendimi köyümde hissettim. Kendimi Galatasaray'a, İstanbul'a, Türk insanlarına ve yaşadığım çevreye o kadar yakın hissediyorum. Ailemin tüm fertleriyle birlikte burada çok rahat ve keyifliyiz.”
Türk futbolunun Avrupa futboluyla rekabet edemeyeceği görüşünde olmadığını anlatan Song, “Türk futbolunun yeterli ilgiyi alamamasının sebebi bence takımlarda çok büyük yıldızların bulunmaması değil. Aslında küresel bir nedenden ötürü Türk futbolu hak ettiği ilgiyi görmüyor. İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ya da Fransa ligi tüm dünyada izleniyor. Bizse maalesef futbolu kendi aramızda oynuyor, kendi aramızda konuşuyor ve kendi aramızda tartışıyoruz. Sonra da sözünü ettiğim diğer liglerin maçlarını izlemeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Category: Spor-idman | Views: 858 | Added by: ferid55 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Copyright MyCorp © 2024