Site menu
News topics
Yeni Xəbərlər [338]
Azərbaycan [58]
Siyasət [72]
Maraqli və Lazımlı [43]
Şəkillər [137]
Musiqi [58]
Videolar [4]
Məşhurlar [147]
Sevgi [35]
Yumor [8]
Texnalogiya/Internet/Mobil dünya [60]
Avto dünya [20]
Qadın dünyasi [29]
Tibb-Təbabət/Münəccim [38]
Spor-idman [72]
Ordan-burdan [254]
Login form
News calendar
Search
Site friends
Tag Board
Our poll
Forum Yenidən İstifadəyə verilsinmi ?
1. Bəli
2. Xeyr
Tam səslər: 23


Cəmi online: 1
Qonaq: 1
İstifadəçi: 0

Bazar Ertəsi, 2024-05-06, 02.14MainRegistrationLogin
Qeribler.com
Welcome Qonaq | RSS
Main » 2008 » Mart » 28 » Halil Altıntop F.Bahçe için ne dedi.
Halil Altıntop F.Bahçe için ne dedi.
23.07

Fener'in gündeminde olduğu ileri sürelen Halil Altıntop bu konuda neler söyledi?

Alman Birinci Lig'i (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'te oynayan milli futbolcu Halil Altıntop, bu takımda mutlu olduğunu belirterek ve 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlattı.

Hertha BSC Berlin'e karşı bugün Berlin'de oynadıkları ve 2-1 kazandıkları karşılaşmadan sonra açıklamada bulunan Halil, geçen hafta kendisine Fenerbahçe'den teklif geldiği yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Benimle doğrudan konuşan olmadı. Menajerlerim, sağ olsunlar Türk takımlarının her zaman olduğu gibi ilgi gösterdiklerini söyledi. Ciddiye alacak bir şey yok. Schalke'de mutluyum, 2010 yılına kadar kontratım sürüyor. Burada doğup büyüdüm'' dedi.

Milli takımın Belarus'a karşı oynayacağı maçın Avrupa Şampiyonası öncesi çok önemli olduğunu ifade eden Halil, dostluk maçı olmasına rağmen bu karşılaşmayı çok ciddiye alacaklarını ve iyi bir sonuç elde edeceklerini umduğunu belirtti.

Bu sezon az gol atmasını, 2007 yılında geçirdiği sakatlıklara bağlayan Halil, ''Çok sakatlıklar yaşadım 2007 yılında. Tam performansımı bulamadım. Yavaş yavaş kendimi buluyorum. Az gol atmam, oynadığım mevkiye de bağlı. Tam ilerde oynamıyorum. Santrforların arkasında oynuyorum. Daha çok maçı organize etme, topu tutma, topu dağıtma görevi yapıyorum. Gol atmak önemli değil, önemli olan takımın başarısı. Böyle yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Sık sık oynamamam normaldi. İyi futbolcular var takımda'' şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin başarısından dolayı gurur duyduğunu belirten Halil, ''Barcelona ya da Fenerbahçe olsun fark etmez dedim. Fenerbahçe'de oynamasam da başarısından dolayı gurur duydum. Kaliteli takımlara karşı turu atladılar. Sevilla'ya karşı beklenmez şeyler yaptılar. Gurur duydum bir Türk olarak. Şimdiye kadar Galatasaray Avrupa'da başarılar gösterdi, şimdi de Fenerbahçe. Barcelona'ya karşı oynamak hırsımız var. Ancak ligin de önemi çok fazla. Şampiyonlar Ligi'ne gelecek yıl da katılmak istiyoruz'' dedi.

Kardeşi Hamit'in Bayern Münih'deki başarasının sorulması üzerine de, Halil, kardeşinin başarısının doğal olduğunu belirterek, ''Hamit ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Bayern Münih'e gitmeden önce Schalke'de bir çok zaman oynamadı. Bu belki de teknik direktörün sisteminden kaynaklanıyordu. Ancak Bayern Münih'e gitti ve başarılı oldu. Bu kadar yatırım yaptığı takımda Luca Toni ve Ribery'den sonra Hamit ön plana çıktı'' şeklinde konuştu.

Category: Spor-idman | Views: 655 | Added by: Pervion | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Copyright MyCorp © 2024