Site menu
News topics
Yeni Xəbərlər [338]
Azərbaycan [58]
Siyasət [72]
Maraqli və Lazımlı [43]
Şəkillər [137]
Musiqi [58]
Videolar [4]
Məşhurlar [147]
Sevgi [35]
Yumor [8]
Texnalogiya/Internet/Mobil dünya [60]
Avto dünya [20]
Qadın dünyasi [29]
Tibb-Təbabət/Münəccim [38]
Spor-idman [72]
Ordan-burdan [254]
Login form
News calendar
Search
Site friends
Tag Board
Our poll
Forum Yenidən İstifadəyə verilsinmi ?
1. Bəli
2. Xeyr
Tam səslər: 23


Cəmi online: 1
Qonaq: 1
İstifadəçi: 0

Bazar günü, 2024-04-28, 22.11MainRegistrationLogin
Qeribler.com
Welcome Qonaq | RSS
Main » 2008 » Mart » 24 » imperator ingiis basınında.
imperator ingiis basınında.
21.52

 

Fatih Terim İngiliz basınında
24 Mart 2008 Pazartesi 19:20
İngilitere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian, Terim için şunları yazdı.
Fatih Terim'in İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönündeki haberlere İngilitere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian'dan "Chelsea yeni bir menajer aramıyor" yorumu geldi.

İngiliz Daily Mirror Gazetesi'nin Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddaları geçen haftadan beri gündemini korurken, İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian, Chelsea'nin şuanda yeni bir menajer aramadığı yorumlarını yaptı. The Guardian Gazetesi futbol yazarlarından Dominic Fifeld, dün akşamki Chelsea - Arsenal maçından sonra menajer Avram Grant'ın yerinin sağlamlaştığını Grant için kariyer tehlikesinin şuanda sözkonusu olamadığını söyledi.

Chelsea eğer yeni bir menajer arayışına girerse bunun ikisi de Holandalı olan Barcelona teknik direktörü Frank Rijkaard veya Rus Milli Takımı Guss Hiddink olmasının büyük olasılık olduğunu söyleyen Fifeld, bu aşamada Terim'in isminin söz konusu olamdığını iddia etti.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Chelsea'nin, Londra Derbisi'nde Stamford Bridge'de konuk ettiği ezeli rakibi Arsenal'ı 2-1 yenmesinin büyük bir toparlanma olduğunu söyleyen Fifeld, Arsenal galibiyeti Grant adına büyük bir kazanç oldu dedi.

Chelsea -Arsenal maçı hakkında yorum yapan İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times ise, Chealsea Kulübün menejeri Avram Grant'in maç sonucundan duyduğu memnuniyeti sayfalarına yansıttı. Eğer bu maçta da kötü sonuç alsaydı Grant'in kariyerinin tehlikeye düşecegini hatırlatan gazete, Arsenal galibiyetiyle Grant'ın yerinin bir süre daha sağlam olacağı yorumunu yaptı.

Gazete ayrıca, bütün gözlerin 26 Nisan'daki Stamford Bridge oynanacak Manchester United maçında olduğunu , Chelsea'nin puan kaybetme riskini göze alamayacağını yazdı.
Category: Yeni Xəbərlər | Views: 559 | Added by: Pervion | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Copyright MyCorp © 2024