Ay mənim qardaş və bacılarım, cashfiestadan qazandıqlarınız bunun yanında qəpik quruşdu, girin ads saytlara. aşağıda nümunə verirəm
Demək belə, dediyim sayt ingilis dilindədi, amma ingilis dili səviyəniz 2+ olsa da bəsdi )) Burada sizə milyonlar vəəd eləmirlər, amma 3 aya(tez də ola bilər) mən 1000 dollar qazanmışam. Aşağıda maddələrnən nəyi necə eləmək lazım olduğunu sizə yazacam:
1. http://www.richptc.com/index.php?ref=masimotolove
Sılkasına girirsiniz (sılkaya nece girildiyini soruşassansa, demek ya sən cavan deyəlsən, ya da ki ki mənim yerlimsən )) )
2. Açılan səyifə saytın ana (HOME) səyifəsidi. Buradan, Register yazısına tıklayın (bilirəm türk sözüdü, Azərbaycan dilində necə olduğunu yaza bilən tapılsa mənə bildirsin )) )
3. Açılan anketdi, doldurmaq lazımdı, yəni ad soyad və s... Mütləq doğru məlumatlar doldurun, çünkü sonra pulunuzu çəkə bilməyəssiniz. (Pulu necə götürmək lazım olduğunu isə növbəti məsələdi)
Username -------ləqəb, yəni sayta daxil olduğunuz nikname
Password -------şifrə
Verify Password---- yazdığınız şifrənin təkrarını yazın
Referrer ---- buranın qabağında avtomatik yazı var, ona toxunmayın yəni
Your Name --- bura adınızı soyadınızı daxil edin
Your Email Address --- bura öz işlək halında olan e-mailinizi yazırsınız
Country --- buradan öz ölkənizi yazırsınız (yəqin ki Azerbaijan yazısınını seçdiniz hə??)
I accept the Terms of Service---- Yes, I accept yazısını seçin
Axırda da Create Account düyməsinə tıklayın
4. Təbrik elədim sizi, siz işin 50 faizini qurtardınız (başlamaq işin yarısıdı ) açılan səyifədə yuxarıda Login düyməsinə basırsınız,
Username və Password doldurub enteri basırsiniz
5. Burada siz yuxarıdan View Ads knopkasına basırsınız,
qabağınıza 4 link gələcək,
birinciyə basırsınız(bu linklərin adı fərqli ola bilər), avtomatik yeni səyifə açilacaq, yuxarıda 30 saniyadan aşağı vaxtın azaldıgını görəssiniz. Bu vaxt bitdikdən sonra sizə Cklik * deye bir yazı çıxacaq (*un yerinə rəqəm olacaq) və o raqəmin üstünə basassınız, səyifə yeniləndən sonra səyifədən çıxassınız.
Sonra da yenidən yeni bir linki seçəssiniz, eyni əməliyyatı davam etdirəssiniz. Bunun nəticəsində siz minimum 4 dollar, gün ərzində isə maksimum 4-20 link arası gəlir. Yəni gün ərzində minimum 4-20 dollar qazanassınız. Bu sadəcə başlanğıcdır. 1000 dollara çatandan sonra pulu çəkəssiniz balansdan. Amma bu o demək deyil ki, gündə maksimum 10 dollar qazanassınız, sizin referalınız da 10 dollar qazansa, ondan sizə 5 dollar gəlir. Yəni, gəlirinizi artırmaq üçün növbəti əməliyyatl eləmək lazımdı:
6. Downline knopkasına basın, Referral URL: http://www.richptc.com/index.php?ref=****** ulduzların yerinə niknameiniz olan yerinə alt xetli olan yazını kopyalayıb, mən burada 1ci maddədə yazdığımın yerinə yazıb dostlarınıza, göndərirsiniz.
Yox, əgər mən tək qazanmaq istəyirəm deyirsənsə, onda o sılkanı e-mailine qeyd edin, oturub ayrı ayrı klublardan girib özünüz öz referalınızı yaradın
Bütün suallar: qazo@box.az
Ünavanına yazın, həmin günü də cavabınız gələcək
P.S. 6-cı bölməni örgənmək istəyənlər yuxarıda qeyd olunan maile mesaj yazsınlar.