|
|
| Cümə axşamı, 2009-11-26, 11.09 |
     | |
| Qeribler.com |
| Welcome Qonaq | RSS |
| Şeirlər |
| xancano |
Tarix: Bazar Ertəsi, 2007-12-10, 15.05 | Mesaj # 1 |
Fakultesine nefret eden DoktoR
Qrup: Admin
Şərhlər: 2933
Reputasiya:
Status: Offline |
Hamı bildiyi və ya özü yazdığı şeirləri bu mövzuya yazsın.... 
Məqsədsiz gələcəyə doğru addım addım ilərləyən narsist... |
| |
| | |
| keder |
Tarix: Cümə axşamı, 2007-12-13, 12.24 | Mesaj # 2 |
Keder
Qrup: Aktiv istifadəçi
Şərhlər: 294
Reputasiya: 1
ezilirem her dasýn, altýnda xýsýn-xýsýn, ne olsun dost tanýsýn, qohumun ýcýndeyem. uzu yuxarý meným, qalxýr buxarým meným, gelýn cýxarýn mený, ruhumun ýcýndeyem. ozgelere uydular, torpagýmý oydular, mený susuz qoydular, toxumun ýcýndeyem. nýye dusmen olaq býz, ya da ayrý qalaq býz, qorxuram ayrýlaq býz, qorxumun ýcýndeyem. qayýtmaz yarým daha, qalmýsam yarým daha, qalmayýb varým daha, yoxumun ýcýndeyem. qýndan sýyrýlmamýsýq, temýz ayrýlmamýsýq, yox býz ayrýlmamýsýq, yuxumun ýcýndeyem... ýmza elvin keder............... Added (2007-12-13, 2:24 Am) --------------------------------------------- salam menim xalqim bu serire munasibetinizi bildirseniz cox cox sevinerdim cavablarinizi gozleyecem..... 
esq olsun öpürem sizleri imza ulu türkün azeri oglu tebii ki qerib azeri oglu |
| |
| | |
| kursad_2101 |
Tarix: Şənbə, 2007-12-15, 00.49 | Mesaj # 3 |
| Yeni üzv
Qrup: İstifadəçi
Şərhlər: 1
Reputasiya: 0
tebrik ederem seni keder. gelecegýn yýldýzýsýn sen. 
yaqþýyam |
| |
| | |
| keder |
Tarix: Şənbə, 2007-12-15, 00.50 | Mesaj # 4 |
Keder
SAGOL KURSAD ALLAH RAZI OLSUN .............. 
| |
| | |
| lacrima |
Tarix: Çərşənbə axşamı, 2007-12-18, 13.07 | Mesaj # 5 |
Serjant
Şərhlər: 90
Reputasiya: 2
Seri siz yazmisiz? bu ki eladi! 
Azerbaycan-odlar yurdum menim |
| |
| | |
| keder |
Tarix: Cümə, 2007-12-21, 02.57 | Mesaj # 6 |
Keder
lacrima seiri men yazmisam hele bu nedi ki insaAllah vaxtim olan kimi yazdiðim butun seirleri yazacam bura fikrini bildirdiyin ucun cox sagol ....................sevgiyle........................... 
| |
| | |
| psiko_turanci |
Tarix: Cümə, 2007-12-21, 22.36 | Mesaj # 7 |
Capitan
Qrup: Redaktor
Şərhlər: 618
Reputasiya: 19
Suxulur qerüblükde suxulur ünsan Burda vaxt dayanub keçmür zaman Ey doðma vetenim! Azerbaycan! Qoynunda mest olur her bir insan 
Kitabımız QURAN,Xeyalımız TURAN.! |
| |
| | |
| psiko_turanci |
Tarix: Cümə, 2007-12-21, 22.37 | Mesaj # 8 |
Capitan
Biri verende bize haralısan sualını Biz de senin fexr ile Söyleyirik adını 
| |
| | |
| xancano |
Tarix: Şənbə, 2007-12-22, 14.22 | Mesaj # 9 |
Reputasiya:
Biz uda bilirik! Biz udmaliyig! Biz udaceyik! Wir können siegen! Wir müssen siegen! Wir werden siegen! Wij kunnen winnen! Wij moeten winnen! Wij zullen winnen! We can win! We must win! We will win! Мы можем победить! Мы должны победить! Мы победим! Possiamo vincere! Dobbiamo vincere! Vinceremo! Podemos ganhar! Devemos ganhar! Ganharemos! Nous pouvons gagner! Nous devons gagner! Nous gagnerons! Μπορούμε να κερδίσουμε! Πρέπει να κερδίσουμε! Θα κερδίσουμε! يمكننا ان نكسب ويجب علينا الفوز سننتصر 我们能赢取! 我们必须赢取! 我们将赢取! 私達は勝つことができる! 私達は勝たなければならない! 私達は勝つ! 우리는! 우리 이겨야 한다! 우리 이길 것이다 이길 수 있는다! Name: WærriøRDFB® אנחנו יוכלים לנצח אנחנו חייבים לנצח אנחנו ננצח 
| |
| | |
| psiko_turanci |
Tarix: Çərşənbə, 2007-12-26, 22.40 | Mesaj # 10 |
Capitan
Bürü verende büze Haralusan sualunu Büzde senün fexr üle Söyleyürük adýný Sen büzüm anamuzsan Büz senün vetandaþun Olaruq xoþbext ünsan Ola bülsek bür daþun 
| |
| | |
| patriotka |
Tarix: Şənbə, 2007-12-29, 15.05 | Mesaj # 11 |
P A T R İ O T K A
Şərhlər: 460
Reputasiya: 5
Hee ay keder.sherlerin eladiii/(duzdu hele tam oxumamisham amma sen yazmisansa pis olmaz daa:) )menim sher yazmaq kimi bir qabiliyyetim yoxdu amma dunen bir sher oxudum tesadufen.yaxshi sherdi.Istredim bolushum saytin istifadecilerile icazenizlee.... Dəniz,göy,Məhəbbət[/size] -Denizi hediyye verirem sene... Men dedim sen baxdin, sen gülümsedin. Göylerin þefeqi düþdü üzüne. -Men ise...göyleri verirem,-dedin... Ayrýldýq qeribe hediyyelerle , Göyler eþqim kimi mene ezizdir. Ayrýldýq denizle, að lepelerle, Nece apararsan? deniz denizdir. Denizi verdim ki sene hediyye, Geldiyim sahile gelesen bir de meni gormeyende o menem- deye, Menimle daniþib gülesen bir de. -Eger görüþmesek, bize dað olar, Dedim, neçe defe bele dedim men deniz sahiline qayitmaq olar, Göylerin sahili varmi, gedim men?! Düþündüm ayriliq gelenden beri Sen menim eþqime çýraq olasan. Onunçün verdinmi mene göyleri Menden göyler qeder uzaq olasan?! Men bir denizem ki,eþqim seherdir Seni düþünürem, ezizim, yene. Menim dalðalarým xatirelerdir Qoy çatsýn qelbinin sahillerine. Esl mehebbet ki, böyük hünerdir, Coþar ümman kimi teze arzular Menim dalðalarým xatirelerdir, Orda tufan da var, burulðan da var Denizem, eþqimden qaçmaq hederdir, Mən ki, adlayýram çölü, çemeni. Menim dalðalarým xatirelerdir, Gece de, gündüz de tapacaq seni. Ýstesen yuxuna gelerem senin, gelerem deniz kimi. Üzüne inciler çilerem senin, çilerem deniz kimi. Yoluna þefeqler seperem herden, seperem deniz kimi. Ýstesen üzünden öperem herden, öperem deniz kimi. Adýný qelbimin sahillerine, yazaram deniz kimi, "Sevirem" söylesen bir axþam mene, Susaram deniz kimi, susaram deniz kimi. Dünyada sakitlik aramadim men, Güneþ kimi parla,seher kimi gel. Göylertek yuxuma gelmek istesen, Sen aylý,ulduzlu göyler kimi gel. Adla qucaðýndan gur tufanlarýn, Men baxým axþamdan sehere kimi. Adla að yoluyla kehkeþanlarýn, Parlasýn her ulduz xatire kimi. Gel, qiþ gecesinde, yaz seherinde, Denizi göylerden ayirmaq olmaz! Sonsuz kainatýn üfüqlerinde, Sen görüþ vaxtýný þimþeklere yaz! Men gerek neðmetek seni dinleyem, Sen menim eþqimle,üreyimlesen. Ne qeder göyler var, men seninleyem, Ne qeder deniz var, sen menimlesen. 
TARIX TURKUN DURDUGHU YERDE BITECEKDIR!!!
Əlavələr:
İsmarıcı düzəliş etdi : xancano - Şənbə, 2007-12-29, 22.57
|
| |
| | |
| patriotka |
Tarix: Bazar günü, 2007-12-30, 18.13 | Mesaj # 12 |
P A T R İ O T K A
Şərhlər: 460
Reputasiya: 5
Deysen sherim hec kimin xoshuna gelmeyib 
TARIX TURKUN DURDUGHU YERDE BITECEKDIR!!! |
| |
| | |
| xancano |
Tarix: Çərşənbə, 2008-02-06, 13.59 | Mesaj # 13 |
Reputasiya:
Baba Pünhan-Bakının dərdi var !!!! Yorğundur, yatmayır haçandan Bakı, Doyub yad ellidən, qaçqından Bakı. Üzülüb, öləcək acından Bakı, Məğrur görünsə də o can üstədir, Bakının dərdi var Bakı xəstədir. Yaltaqlar dəstəsi baş alıb gedir, Qeyrət yavaş-yavaş boşalıb gedir, Məktəbli qızlar da qaş alıb gedir,Ərli də, ərsiz də bir həvəsdədir. Bakının dərdi var, Bakı xəstədir. Əsrlər itirdik illər içində, Qanqallar bitirdik güllər içində, Çaqqallar dolaşır ellər içində, Aslanlar, pələnglər daş qəfəsdədir, Bakının dərdi var, Bakı xəstədir. O, Cıdır düzüyçün çadır ağlayır, Çadır övladıyçün Cıdır ağlayır, Namus itkin düşüb abır ağlayır, Köməksiz qız-gəlin dəstə-dəstədir. Bakının dərdi var, Bakı xəstədir. Sən ey "Qız qalası" qalasan hələ, Səni həmişə qız qalasan hələ, Dərdini Pünhana qala sən hələ, Ta ki, göz yollarda qulaq səsdədir, Bakının dərdi var Bakı xəstədir. 
| |
| | |
| cerberus |
Tarix: Bazar Ertəsi, 2008-02-18, 14.09 | Mesaj # 14 |
cerberus.
Şərhlər: 832
Reputasiya: 2
bunu deye bilerem\ Ey insanlar, meded, ol yar punhan ayrilir, Aglamay?m neyleyim, cun govdeden can ayrilir. Ey senem, hicran elinde naleyi-zar eylerem, Gozlerimden sanasan deryayi-umman ayrilir. Ol sebebdendir ki, men bimaru rencur olmusam, Xeste konlum merhemi sol derde derman ayrilir. Rengi-cohrem zerd olubdur, qametim hem cun hilal, Ol gunes uzlu hebibim, leli xendan ayrilir. Taqetim, sebrim tukendi,yars?z men neylerem? Eqlimi seyda qilan ol cesmi fettan ayrilir. Mehseri-yovmul-hesab qopdu qiyamet basima, Ey Yusif suretli, menden piri-Kenan ayrilir. Ey cigersuz nari-firqetden Nesimi care ne? Her kime "nehnu qesemna" cun ezelden ayrilir. 
life is easy with eyes closed -Ihnen die Narren. kann nicht erkennen, die Wahrheit - 당신은 바보. 진실을 볼 수없습니다 |
| |
| | |
| ferid55 |
Tarix: Şənbə, 2008-03-15, 21.16 | Mesaj # 15 |
F E R İ D
Şərhlər: 844
Reputasiya: 33
Seviyorum Rabbim seni Aşkın aldı benden beni Seviyorum Rabbim seni Senin sevgin, pek tatlıymış Seviyorum Rabbim seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile zevklenirim Seviyorum Rabbim seni Emrettin ibadetleri Övdün iyi hasletleri Verdin sonsuz nimetleri Seviyorum Rabbim seni Ne nankörsün ahmak nefsim Zevki için, bana kıydın Ben hakiki zevki buldum Seviyorum Rabbim seni İbadetlere yapışmak Dünya için de çalışmak, Maksadım sana kavuşmak Seviyorum Rabbim seni Sevmek lâfla olmaz Hilmi Rabbin, çalışınız dedi Hâlinden de anlaşılsın; Seviyorum Rabbim seni İslam düşmanları nice Çatıyor dine sinsice Çalış sen de gündüz gece Seviyorum Rabbim seni Âşık tembel oturur mu? Maşuka toz kondurur mu? Düşmanı sustur da, söyle: Seviyorum Rabbim seni 
"Sevgidə günəş kimi ol, dostluq və qardaşlıqda axar su kimi ol, hər nə olursan ol, ya olduğun kimi görün, ya göründüyün kimi ol!" |
| |
| | |
| Huseyingazi |
Tarix: Cümə axşamı, 2008-03-27, 20.59 | Mesaj # 16 |
Capitan
Şərhlər: 154
Reputasiya: 0
GUL GULE KUSMESIN KUSERSE KUSMEDE AZAB VARDIR AĞLA AĞLA AĞLAMASIN AĞLAYANA AĞLAMAKDA HAYIR VARDIR SEVGİ HOŞ AŞK HOŞ SEVENDE SEVİLENDE SARHOŞLUK VARDIR GULUMU DIKENIMI DE SEVERIM DIKENSIZ GUL BAHÇESİMİ VARDIR BUDA BENDEN SİZE ANINDA HEDİYE TABİİKİ BENIM TEK SEVDİĞİME GIDECEK BU. O BİLİYOR KIM OLDUĞUNU.. YUKARDAKI ŞHİI COX GUZEL TEBRIKLER KANDASHIMA AMA HECELERI BİRAZ DAHA GENİSHLETSİN YANI HARMAN YAPSIN COX KELIMELI TUKCEMİZ EN ZENGIN DİLDİR UNUTMAYIN. 
HERSEY TURK ICHIN TURKE GORE TURK TARAFINDAN |
| |
| | |
| xancano |
Tarix: Cümə axşamı, 2008-03-27, 21.02 | Mesaj # 17 |
Reputasiya:
Quote (Huseyingazi) BUDA BENDEN SİZE ANINDA HEDİYE TABİİKİ BENIM TEK SEVDİĞİME GIDECEK BU. O BİLİYOR KIM OLDUĞUNU.. YUKARDAKI ŞHİI COX GUZEL TEBRIKLER KANDASHIMA AMA HECELERI BİRAZ DAHA GENİSHLETSİN YANI HARMAN YAPSIN COX KELIMELI TUKCEMİZ EN ZENGIN DİLDİR UNUTMAYIN. Kandaş böyük heriflerle yazma oxunmur sendemi şairsen yoxsa? 
| |
| | |
| AINKA |
Tarix: Çərşənbə axşamı, 2008-04-01, 13.51 | Mesaj # 18 |
|
Qrup: Removed
Şərhlər:
|
Dəli bir şimşək ol gözlərimdə çax Kədərini unut sevincindən bax. Məndən istədiyin diləyə bir bax, Mən sənə sevməyi necə öyrədim. Sevirəm demirsən dilindən tutum . Saçını oxşayım belindən tutum . Yazı yazmırsanki əlindən tutum. Mən sənə sevməyi necə öyrədim. Qəlbimi üşüdən külək deyilsən, Mənə mənim qədər uzaq deyilsən. Sən körpə deyilsən uşaq deyilsən. Mən sənə sevməyi necə öyrədim cox sag ol. superdi. ureyine salig!!!!!!!!!! 
|
| |
| | |
| psiko_turanci |
Tarix: Çərşənbə axşamı, 2008-04-01, 19.24 | Mesaj # 19 |
Capitan
Elvin yaxşıdır ama adıda olsa lap yaxşı olardı da. Added (2008-04-01, 6:24 Am) --------------------------------------------- 2. The Telescope Mysteries in the sky, Mysteries of our earth, Mysteries through the universe- How many wonders have you disclosed! Your eye is fixed upon the heavens It penetrates Far beyond all reason! Caught up by the love of man, You led it out to interminate space- To the very deepest, The bottomless void. You were the ship that first sailed, You stand between Man and the Universe, Logic and Hypothesis, The Known and the Unknown. The Unfathomed is your course and port of call, Boundlessness is your golden crown, And infinity your nearest pale, Immensity-your starting point. M.Xudaverdi 
| |
| | |
| keder |
Tarix: Bazar Ertəsi, 2008-04-07, 12.37 | Mesaj # 20 |
Keder
AİNKA YAZDIĞIN ŞEİRE GÖRE ÇOX SAĞOL.....................YERİ VAR BELE ŞEİRLERDEN İMKAN OLSA TEZ TEZ YAZ ....HELELİK.... 
| |
| |
| |
|