|
|
| Cümə axşamı, 2009-11-26, 11.30 |
     | |
| Qeribler.com |
| Welcome Qonaq | RSS |
| Kitabxana - falxana |
| xancano |
Tarix: Cümə, 2008-05-30, 17.19 | Mesaj # 1 |
Fakultesine nefret eden DoktoR
Qrup: Admin
Şərhlər: 2933
Reputasiya:
Status: Offline |
kitab oxuma faizleri gün günden dahada azalır... 
Məqsədsiz gələcəyə doğru addım addım ilərləyən narsist... |
| |
| | |
| Vuska |
Tarix: Cümə, 2008-05-30, 18.32 | Mesaj # 2 |
en vefali dostumuz
Qrup: Aktiv istifadəçi
Şərhlər: 2815
Reputasiya: 38
Muqayiseni yaxwi qoymusan amma dogrdan da eledi. hami fala baxdirir 
|
| |
| | |
| cerberus |
Tarix: Cümə, 2008-05-30, 20.07 | Mesaj # 3 |
cerberus.
Şərhlər: 832
Reputasiya: 2
mence bele deyıl eksıne gunu gunden kıtabxanadan ıstıfade eden coxalır ve yaxsı olacaq derd cekmeyın Added (2008-05-30, 7:07 Am) --------------------------------------------- he bı de az qala yadımdan cıxırdı dıger bos ınanclara ıtırılen vaxt azaldıgı kımı ele fala gedenler de azalır 
life is easy with eyes closed -Ihnen die Narren. kann nicht erkennen, die Wahrheit - 당신은 바보. 진실을 볼 수없습니다 |
| |
| | |
| xancano |
Tarix: Cümə, 2008-05-30, 23.02 | Mesaj # 4 |
Fakultesine nefret eden DoktoR
Şərhlər: 2933
Reputasiya:
kitab oxuyanlar artır düzdü sağolsun neşriyat evleri 
Məqsədsiz gələcəyə doğru addım addım ilərləyən narsist... |
| |
| | |
| mehriban-p |
Tarix: Cümə, 2008-09-19, 13.25 | Mesaj # 5 |
Ən Böyük Nəzarətçi !!! imza:xancano
Şərhlər: 2455
Reputasiya: 69
Quote (xancano) kitab oxuma faizleri gün günden dahada azalır... tamamilə razıyam, elə biri özüm, əvvəl dünyalarca kitab oxumagı sevirdim, sonra yalnız işıqlar keçdikdə (axı 1-2 ik əvvəl qışda işıqlar saat 21-22 dən sonra keçirdi) TV olmadıgından kitab oxuyurdum, indi isə zəngin kitabxanam olmasına baxmayaraq çox nadir hallarda, oxuyanda da yallnız dərs vəsaitləriuni Əvvəllər Gəncədə bir çox kitab magazaları fəaliyyət göstərirdi, indi onların yerində telefon dükanları, şənlik ev və banklar yerləşir. 
Боль! Отпусти меня, прошу! Бьётся сердце, чуть дышу! И, поверь мне, я в любовь не играла... p.s.həyatımızda nə baş verirsə hamısı yaxşılıga dogrudur |
| |
| | |
| AINKA |
Tarix: Şənbə, 2008-09-20, 01.00 | Mesaj # 6 |
|
Qrup: Removed
Şərhlər:
|
azalir duzudu... caresiz yazig insanlar.. ne demek olar.. kitaba marag evveller daha cox idi.. ona gore de evvelki neslden hansi kitabi sorussan hamisinitaniyir.. amma indiki nesil hec en guclu yazarlari bele tanimir.. 
|
| |
| | |
| greyish |
Tarix: Bazar Ertəsi, 2009-01-26, 11.12 | Mesaj # 7 |
Capitan
Şərhlər: 710
Reputasiya: 20
Bu falcilar, ekstrasensler her yerde var. Kimin kefine dusdu baxdirir. Bezi insanlarda heqiqeten vergi var. Lakin bundan diger insanlarin bextine tesir etmekcun istifade etmek qetiyyn duzgun deyil. 
Не злите меня, и так уже трупы прятать некуда:((... Шучу я шучу, на самом деле мест полно D |
| |
| | |
| ESE |
Tarix: Bazar günü, 2009-07-26, 12.01 | Mesaj # 8 |
Capitan
Qrup: Nəzarətçi
Şərhlər: 534
Reputasiya: 26
greyish, vergini kim verib olara??? özündən peydahlanıb??? 
|
| |
| | |
| greyish |
Tarix: Bazar günü, 2009-09-20, 22.11 | Mesaj # 9 |
Capitan
Şərhlər: 710
Reputasiya: 20
Quote (ESE) greyish, vergini kim verib olara??? özündən peydahlanıb??? inan ki, hec fikrim yoxdu. belke huceyrelerinde mutasiya gedib ve ya insan enerjisini idare etmeyi oyrenibler. 
Не злите меня, и так уже трупы прятать некуда:((... Шучу я шучу, на самом деле мест полно D |
| |
| |
| |
|